Lahti

[fusion_text]

Yleistä tietoa

Lahti is the capital of the Päijänne Tavastia region. It is situated on a bay at the southern end of lake Vesijärvi about 100 kilometres (60 mi) north-east of the capital Helsinki. In English, the Finnish word Lahti literally means bay. The Lahti region is growing and is one of the main economic hubs of Finland.

Yleisiä Tapahtumia

(Google translate: Lahti on yksi Suomen tunnetuimpia sinfoniaorkesteria ,Sinfonia Lahti ( Sinfonia Lahti ) , joka suorittaa sekä klassisen että kevyen musiikin , erityisesti keskittyen musiikin Jean Sibeliuksen .

Lahden vuotuinen musiikkifestivaali ohjelmaan kuuluu tällaisten tapahtumien Lahti Organ Festival ,jazzfestivaali torilla ja Sibelius-festivaalin .

Lahden kulttuurinähtävyydet

 

 

Kylpylät

Trivago = Hotellit (kylpylät)

 

City Location Found Total Population
Lahti 60°59′N 025°39′E 1905 154.58 km2 103,725

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text][ai1ec cat_name=”Rovaniemi”][/fusion_text]