Linnanmäki

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Tivolikuja 1
00510 Helsinki

www.linnanmäki.fi

Perustettu: 1950
Laitemäärä: 44

Linnanmäki on Suomen ensimmäinen, suurin ja myös suosituin huvipuisto. Kaikista sen laitteista mahdollisesti suosituin on vuonna 1951 avattu Vuoristorata, joka esiintyi myös Linnanmäen ensisessä logossa. Huvipuistossa vierailee päivittäin noin 7 000 kävijää ja vuosittain yli miljoona kävijää.[/fusion_text][map address=”Tivolikuja 1, 00510 Helsinki” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]linnanmaki-logo

linnanmaki-kuva0

Kuva: Timo Noko from Helsinki, Finland – LinnanmäkiUploaded by A333, CC BY 2.0[/fusion_text][/one_half]