PowerPark

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Puistotie 3
62300 Härmä

www.powerpark.fi

Perustettu: 1999, laitteet 2002
Laitemäärä: 42

Monitoimipuisto PowerPark perustettiin vuonna 1999. Se sisältää liikekeskuksen, hotellin, kaksi leirintäaluetta mökkeineen, raviradan, Euroopan suurimman kartinghallin, Mika Salon suunnitteleman Mika Salo Circuit -ulkokarting-radan, josta koko paikka sai alkunsa, ratsastuskeskuks, elokuvateatterin ja huvipuiston. Huvipuisto lisättiin vuonna 2002 ja on ollut paikan sydän siitä lähtien. Nykyinen laitemäärä on 42, joista merkittävin on Suomen suurin ja maailman 10. parhaaksi rankattu puuvuoristorata Thunderbird. Laajan kattavuutensa ansiosta PowerPark on ansainnut lisänimensä huvivaltio. Se onkin valittu neljä kertaa vuosittain Suomen parhaimmaksi vapaa-ajankohteeksi.[/fusion_text][map address=”Puistotie 3, 62300 Härmä” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]powerpark-logo powerpark-kuva0

Kuva: Sasu – Wikipedia, CC BY-SA 3.0[/fusion_text][/one_half]