Särkänniemi

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Laiturikatu 1
33230 Tampere

www.särkänniemi.fi

Perustettu: 1975
Laitemäärä: 33

Tämä vuonna 1975 perustettu, niemessä sijaitseva huvipuisto on Suomen toiseksi suurin ja suosituin Linnanmäen jälkeen. Se tunnetaan myös lisänimeltä Elämyspuisto monipuolisten kohteiden ja suuren huvilaitealueen mukaan. Paikka sisältää huvipuiston, akvaarion, planetaarion, delfinaarion, Koiramäen,  Sara Hildénin taidemuseon sekä sen tunnusmerkin, 168-metrisen Näsinneula-tornin. Siispä Särkänniemeä voi pitää ehkä Suomen monipuolisimpana huvipuistona.[/fusion_text][map address=”Laiturikatu 1, 33230 Tampere” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Kuva: Tiia Monto, CC BY-SA 3.0[/fusion_text][/one_half]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *