Tykkimäki

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Kanuunakuja 2
45200 Kouvola

www.tykkimäki.fi

Perustettu: 1986
Laitemäärä: 28

Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto on ympäristöltään sekä ulkoasultaan viihtyisä ja silmää miellyttävä. Se on periaatteessa Linnanmäen sisarpuisto, sillä Linnanmäen omistaja, Lasten Päivän säätiö, perusti Tykkimäen ja oli vuoteen 1999 saakka puiston ainoa omistaja.Tykkimäki sisältää huvipuiston, Aquapark-vesipuiston ja camping-alueen.[/fusion_text][map address=”Kanuunakuja 2, 45200 Kouvola” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]tykkimaki-logo

linnanmaki-kuva0

Kuva: huvipuisto.net[/fusion_text][/one_half]