Zoolandia

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Eläintarhantie 51
21360 Lieto

www.zoolandia.fi

Zoolandia on erityisesti lapsiperheille tarkoitettu eläintarha, vesipuisto ja huvipuisto Liedossa, Turun kupeessa Turku-Tampere-tien varrella. Se avattiin vuonna 1984. Zoolandia sijaitsee Liedon asemalla.
Eläinlajeja Zoolandiassa on lähes 70 ja yksilöitä yli 200. Huvipuistolaitteita ovat muun muassa lentokoneet, leppäkerttukaruselli ja juna. Lisäksi löytyy esimerkiksi mönkijöitä, vesikupoli, pomppulinna, liukumäkiä ym. Vuonna 2006 puistoon tuli uusi benjitrampoliini.[/fusion_text][map address=”Eläintarhantie 51, 21360 Lieto” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]zoolandia-logo[/fusion_text][/one_half]