Kesämaa

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Tuunaansaarentie 4
58450 Punkaharju

www.punkaharjuresort.fi/palvelut/kesamaa

Punkaharjun Lomakeskuksen alueella sijaitseva Kesämaa tarjoaa lapsille monenlaista puuhaa kesän lomapäiviksi. Puistosta löytyy esimerkiksi useita vesiliukumäkiä ja uima-altaita eri ikäisille, sekä hauska polkuautopuisto. Harrastemahdollisuuksia löytyy kiipeilystä melontaan, eikä tekeminen lopu viileämmälläkään säällä. Alueella on myös kahvila, grilli, kioskeja, saunoja, peseytymistilat sekä lastenhoito- ja ensiaputilat.[/fusion_text][map address=”Tuunaansaarentie 4, 58450 Punkaharju” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]kesamaa-logo
kesamaa-kuva0
Kuva: files.fitfashion.fi[/fusion_text][/one_half]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *