Suomen Tivoli

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Tivolintie 4
04360 Tuusula

www.suomentivoli.fi

Perustettu: 1888

Suomen Tivoli on ylivoimaisesti suurin kotimainen kiertävä tivoli. Se on iso jopa kansainvälisestikin ajateltuna. Vuonna 1888 perustettu tivoli on yksi Suomen vanhimpia yksityisyrityksiä. Suomen Tivolin omistaa Sariolan maineikas sirkus- ja tivoli-suku, joka omistaa myös kilpailevan Tivoli Sariolan.[/fusion_text][map address=”Tivolintie 4, 04360 Tuusula” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]suomentivoli-logo
suomentivoli-kuva0
Kuva: www.falcam-aerial.com[/fusion_text][/one_half]