Ti-Ti Nallen Talo

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Wegeliuksenkatu 5
39500 Ikaalinen

www.titinalle.fi/ti-ti-nallen-talo/

Ti-Ti Nalle perheineen asustaa Ikaalisten Kylpylän alueella Kyrösjärven rannalla noin 1000 neliön vanhassa hirsitalossa. Talossa on parikymmentä huonetta kaikille perheen touhuille sekä tietenkin vieraille. Talo on rakennettu siten, että myös liikuntarajoitteiset vieraat pystyvät vierailemaan huoneissa esim. pyörätuolin kanssa. Talossa on invahissi, jolla myös lastenvaunujen kanssa liikkuvat pääsevät vaivatta Talon yläkertaan.[/fusion_text][map address=”Wegeliuksenkatu 5, 39500 Ikaalinen” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]titinalle-logo
titinallo-kuva0
Kuva: www.titinalle.fi[/fusion_text][/one_half]