Villen Viidakko

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Muottikatu 5
05830 Hyvinkää

www.villenviidakko.fi

Villen Viidakko on vanhalla nimellä, mutta TÄYSIN uusin taustavoimin Hyvinkään Muottikadulla toimiva kodikas sisäleikkipuisto. Viidakkomaisessa sisäleikkipaikassa voivat kaikki lapset ja lapsenmieliset seikkailla monipuolisessa leikkitelineessä, josta löytyy mm. pallomeri, karuselli, liaanikeinu, hämähäkinseittejä ja putkiliukumäkiä. Viidakosta löytyy myös mm. ilmakiekkopeli, Sega-rallipeli, lukuisia erilaisia keinuautoja, pöytäfutis-peli, PHOTO PLAY-pöytäpelejä, refleksipelejä, minijalkapallokenttä ja vauvaviidakko. Pikkupurtavaa löytyy kahviosta makean ja suolaisen nälkään.[/fusion_text][map address=”Muottikatu 5, 05830 Hyvinkää” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]villenviidakko-logo
villenviidakko-kuva0
Kuva: www.hyvinkaa.fi[/fusion_text][/one_half]