Visulahti

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Visulahdentie 1
50180 Mikkeli

www.visulahti.fi

Visulahti on yksi Suomen suosituimmista perhelomakohteista. Matkailukeskus sijaitsee valtatie 5:n varrella, noin viiden kilometrin päässä Mikkelin keskustasta ja Visulahdella on myös oma leirintäalue.
Visulahdesta löytyy puuhaa koko perheelle. Koko perhettä viihdyttävästä Dinosaurian vesipuistosta löytyy uima-altaita, vesiliukumäkiä, karuselleja ja monen moista muuta tekemistä, hurjapäille on oma Xon-puisto extreme-aktiviteetteinen kuten esim. benjihyppyä ja vesihiihtoa ja vahakabinetissa voi ihmetellä tuttuja naamoja. Aikuiseen makuun ohjelmaa tarjoaa Visulahdessa kesäisin järjestettävä musiikkifestivaali Jurassic Rock. Paikasta löytyy myös leirintäalue, lomamökkejä ja ravintoloita.[/fusion_text][map address=”Visulahdentie 1, 50180 Mikkeli” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]visulahti-logo
visulahti-kuva0
Kuva: www.rantapallo.fi – Sami Anttila[/fusion_text][/one_half]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *