Jukupark

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Kurrapolku 1, 20320 Turku
Jukupolku 3-5, 85100 Kalajoki

www.jukupark.fi

Perustettu: 2008 (Kalajoki), 2010 (Turku)

Jukupark on vesipuisto, joka löytyy kahdesta kaupungista, Kalajoki ja Turku. JukuPark Kalajoki sijaitsee aivan Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä Kalajoki Resortin Kylpylä SaniFanin ja Kylpylähotelli Sanin vieressä. Alueella on huikeita vesiliukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Lisäksi isot altaat ja viihtyisät auringonottoalueet terasseineen sekä useita erilaisia huvipuistolaitteita ja -toimintoja. Nälän yllättäessä alueen grillit, kahvilat, kioskit ja terassit palvelevat. JukuPark Turku sijaitsee Impivaaran liikuntakeskuksen tuntumassa ja on Suomen suurin ulkovesipuisto. Vesipuiston alue on 2,5 hehtaaria, ja sille on rakennettu muun muassa kolme grilliravintolaa, Merirosvosaari-vesileikkimaailma, jossa on yli 10 vesiliukumäkeä, jotka laskevat 1 200 neliömetrin altaaseen. Alueella on myös kaksi muuta suurempaa liukumäkitornia, muita uima-altaita ja auringonottoterasseja.[/fusion_text][map address=”Kurrapolku 1, 20320 Turku|Jukupolku 3-5, 85100 Kalajoki” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Jukupark-logo
Jukupark-kuva0[/fusion_text][/one_half]