KiteeZoo -eläinpuisto

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Pajarinniementie 1
82430 Puhos Kitee

www.kiteezoo.fi

Perustettu: 1996
Eläinlajit: 50

Kiteen Eläinpuisto on perustettu 1996 ja sitä laajennettiin seuraavana vuonna. Se sijaitsee Karjalan Pyhäjärven hulppeissa maisemissa ja kahden kilometrin mittaisen maisemapolun varrella voit ihailla eläinten lisäksi myös kauniita järvinäkymiä. Eläinlajeja on 50 ja eläimiä n. 200. Pääosin ne ovat Suomen luonnossa tavattavia nisäkkäitä ja lintuja, mutta myös eksoottisempia lajeja puistossa asustaa. Näitä ovat Suomen ainoat jakit ja Andien kameleiksi kutsutut, seuralliset alpakat. Karhuherra Riku on puiston näkyvä johtaja. Hirviherra Hermanni, ilvekset ja ketut viihtyvät nekin omissa, tilavissa aitauksissaan. Lintuja edustavat pöllöt, emut, nandut ja eri vesilinnut. Lasten suosikkeja ovat veikeät villasiat sekä kesyt kanit ja lampaat.
Pieneläintalossa asuvat monet mielenkiintoiset pikkujyrsijät, mm. näädät, chinchillat, degut ja gerbiilit.[/fusion_text][map address=”Pajarinniementie 1, 82430 Puhos Kitee” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]KiteeZoo-logo
KiteeZoo-kuva0
Kuva: www.kiteezoo.fi[/fusion_text][/one_half]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *