Korkeasaari

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Käyntiosoite: Mustikkamaanpolku 12
Autonavigaattoriosoite: Marsalkantie

www.korkeasaari.fi

Perustettu: 1889
Eläinlajit: yli 200

Korkeasaari kuuluu maailman vanhimpiin eläintarhoihin. Se on perustettu vuonna 1889. Korkeasaaressa on eläimiä tundralta aina trooppisiin sademetsiin. Eläinlajeja on yli 200 ja saarella on lähemmäksi tuhat eri kasvilajia. Eläintarhan sydämenasiana on uhanalaisten lajien suojelu. Esimerkiksi Euroopassa eläintarhat muodostavat verkoston, joka ponnistelee monien lajien säilyttämiseksi. Eläintarhat ovatkin monelle lajille viimeinen turvapaikka. Sarvikuonotunnus opastaa niiden eläinten luo, jotka kuuluvat eläintarhojen yhteisiin suojeluohjelmiin. [/fusion_text][map address=”Korkeasaari, Helsinki” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]korkeasaari-logo
korkeasaari-kuva0
Kuva: farm4.staticflickr.com[/fusion_text][/one_half]