Merimaailma Sea Life

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Tivolitie 10
00510 Helsinki

www.visitsealife.com/helsinki

Perustettu: 2002

Merimaailma Sea Life on osa Merlin Entertainmentsin omistamaa Euroopan-laajuista Sea Life -ketjua, joka on maailman suurin yleisöakvaarioketju. Suomen Merimaailma Sea Life -akvaariokeskus on Helsingin Alppilassa Linnanmäen huvipuiston yhteydessä. Keskuksen omistaa puoliksi Merlin Entertainment ja puoliksi Lasten Päivän Säätiö. Helsingin Sea Life aloitti toimintansa vuonna 2002. Kaksikerroksisessa merimaailmassa matkataan tropiikin sademetsästä kylmään Itämereen ja tutustutaan satoihin vedenalaisen maailman lajeihin meduusoista ja meritähdistä aina haihin ja rauskuihin. Suurimman 250 kuutiometrin kokoisen valtamerialtaan läpi voi astella läpinäkyvää tunnelia pitkin. SEA LIFEn merimaailma on osa Euroopan laajuista SEA LIFE -verkostoa. Se pyrkii valistamaan kävijöitään meriympäristön suojelun tarpeesta ja meriämme uhkaavista tekijöistä. SEA LIFE Helsinki on avoinna vuoden jokaisena päivänä paitsi 24-25.12. Merimaailma SEA LIFE sijaitsee Linnanmäen huvipuiston yhteydessä.[/fusion_text][map address=”Tivolitie 10, 00510 Helsinki” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Merimaailma_Sea_Life-logo
Merimaailma_Sea_Life-kuva0
Kuva: lh3.googleusercontent.com[/fusion_text][/one_half]