Puuha-ja Eläinpuisto Veijari

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Puistotie 1
43100 Saarijärvi

www.veijari.net

Perustettu: 1988

Puuhapuisto Veijari on Saarijärven Kolkanlahdessa sijaitseva seikkailupuisto. Se avattiin vuonna 1988 alun perin Saarijärven Vesieläinpuiston nimellä. Puistosta löytyy monenlaista mukavaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle, ja erityisesti perheen pienimmät on otettu huomioon. Merkittäviä nähtävyyksiä ovat eksoottisten eläinten eläintalo, akvaariotalo, kotieläinpiha, pieneläintalo, jättiliukumäet, pomppulinnoja, rinnepompputalo. ponitalutusta, mönkijäajelua, minigolfia, vesikulkuneuvoja, temppupyöriä ja krossipyöriä. Paikasta löytyy myös tenavapiha ja leikkitupa perheen pienimmille. Jos tekee mieli syödä jotain, kannattaa käydä grillikahviossa ja grillikatoksessa.[/fusion_text][map address=”Puistotie 1, 43100 Saarijärvi” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Puuha-ja-Elainpuisto-Veijari-logo
Puuha-ja-Elainpuisto-Veijari-kuva0[/fusion_text][/one_half]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *