Tropicario

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Sturenkatu 27
00510 Helsinki

www.tropicario.com

Perustettu: 1997

Tropicario on Pohjoismaiden suurin trooppinen eläintalo, joka keskittyy esittelemään pääasiassa käärmeitä ja liskoja ja tekemään opetuksellisessa mielessä tunnetuksi niiden kiehtovaa elämää sekä suojelua. Puisto toimi aiemmin Hämeenlinnassa 10 vuotta, mutta pieniksi käyneiden eläintilojen vuoksi se joutui muuttamaan Helsinkiin, jossa se avattiin helmikuussa 2007. Tropicario tunnetaan erityisesti suurista kuristajakäärmeistä ja varaani-liskoista, joiden näyttelykokoelma on Euroopan suurimpia. Joukossa on useita harvinaisia lajeja, joiden kasvattamiseen Tropicariossa erityisesti keskitytään.[/fusion_text][map address=”Sturenkatu 27, 00510 Helsinki” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Tropicario-logo
Tropicario-kuva0
Kuva: www.tropicario.com[/fusion_text][/one_half]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *