Tropiclandia

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Kesäpolku 1
65170 Vaasa

www.tropiclandia.fi

Tropiclandia on vaasalainen hotellin yhteydessä oleva kylpylä ja vesipuisto. Kylpylässä on isot puku-, pesu ja saunatilat. Kylpylässä on yhden koko kylpylän kattavan suuren altaan lisäksi kolme poreallasta, pienempiä altaita, kylmä allas ja ulkoallas. Sisätiloista löytyy myös kaksi liukumakeä. Ulkovesipuisto lisättiin Tropiclandiaan vuonna 2005.[/fusion_text][map address=”Kesäpolku 1, 65170 Vaasa” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Tropiclandia-logo
Tropiclandia-kuva0
Kuva: ReiseReise[/fusion_text][/one_half]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *