KALEVAN KISAT 2018

Arvoisat urheilijat, valmentajat, huoltojoukot, yhteistyökumppanit ja kisayleisö:kalevan kissat

Tavoitteenamme on tarjota Teille olosuhteiltaan erinomaiset, tunnelmaltaan sykähdyttävät, sisällöltään monipuoliset ja urheilullisesti huipputuloksia suosivat kisat!

Luvassa kiihkeät kamppailut suomenmestaruuksista. Myös viimeisiä kisapaikkoja EM-joukkueeseen on tarjolla monessa lajissa. Suomalaisessa yleisurheilussa on draivia, erityisesti naisyleisurheilu on noussut kovemmalle tasolle kuin koskaan aikaisemmin.

Kisoja valmistellaan täyttä höyryä isolla ja kokeneella järjestäjäjoukolla. Hyvät urheilijat ja vieraat, tutustukaa sivujen sisältöön! Löydätte hyödyllistä tietoa ja vinkkejä kisoihin valmistautumiseen ja kisoissa viihtymiseen.

Tervetuloa Kalevan kisoihin Jyväskylään!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *