Kemin Matkailu valittiin matkailun lupaavimmaksi kasvajaksi

Yritysten kehitysohjelma Kasvu Open on nimennyt Kemin matkailuyhtiön tulevaisuuden matkailun lupaavimmaksi kasvajaksi.

Kemin Matkailu on valittu tulevaisuuden matkailun lupaavimmaksi kasvajaksi valtakunnallisessa yritysten sparrausohjelmassa Kasvu Openissa. Tuomaristo kiittää Kemin Matkailua ympärivuotisuuden kehittämisestä ja verkostojen aktivoinnista. Tuomariston mielestä yrityksellä on selkeä visio ja halu kasvaa.

Matkailuyhtiö tavoittelee myös vuoden kasvuyrityksen titteliä. Vuoden kasvuyritys valitaan lokakuussa.

Kemin Matkailu Oy / Experience365 valittiin aiemmin keväällä vuoden 2019 matkailuyritykseksi.

Ohjelmassa on menestynyt myös toinen lappilaisyritys; kunniamaininnan sai rovaniemeläinen Kontiovaaran Husky Oy. Myös se on mukana sadan parhaan kasvuyrityksen joukossa. Koiravaljakkoyritystä tuomaristo kiittää ekologisuuden ja kestävän kehityksen ottamisesta huomioon toiminnassa.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen on osallistunut iso joukko tunnettuja matkailuyrityksiä sekä Lapista että koko maasta, esimerkiksi Muumimaailma Oy Naantalista, Ruka Safaris Oy Rukatunturilta sekä Arctic Snow Hotel & Glass Igloos, Hostel Cafe Koti Rovaniemeltä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *