Saaristo Openissa rikottiin 20 000 kävijän raja

Festarit järjestettiin jo kymmenettä kertaa. Päivien aikana päästiin uuteen kävijäennätykseen yli 20 000 kävijään. Juhlavuoden kunniaksi tapahtumaan oli panostettu entistäkin enemmän. Lapsenmielisille oli järjestetty lauantaille erillinen Saaristo Junior-festivaali. Siellä esiintymässä nähtiin muunmuassa Roni Back, Ville Viikinki, Benjamin ja Pinkku Pinsku.

Saaristo Open tarjosi päälavan lisäksi ohjelmaa Rock Academy-lavalla, jossa rokahtavaa musiikkia kuultiin mm. Viper Armsilta, Kalpeat Varjot ja Lipattomat.DSC06677

Lauantai päivä myytiin loppuunmyytynä. Festareiden juontajana toimi Esko Eerikäinen.

Festarit pääsi aloittamaan Ellinoora. Seuraavina esiintymässä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, J. Karjalainen, Juha Tapio, Klamydia ja Olavi Uusivirta.

Lauantai päivän käynnisti Pikku G ja häntä oltiinkin jo selvästi tultu katsomaan. Lavalla nähtiin myös Happoradio, Kaija Koo, Michael Monroe, Chisu, Popeda ja Teflon Brothers päättäjänä. Selvästi lauantaina oli enemmän väkeä paikalla.

Ihmiset näyttivät viihtyvän laajennetulla festivaalialueella. Hyvä artistikattaus ja helteinen aurinkoinensää keräsi ihmiset hyväntuuliseen festarikesän avaukseen.

DSC06631

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *