Viikonvaihteen houkuttelevia tapahtumia

[fusion_text]NESTE RALLI KURVAA KESKI-SUOMEN SORATEILLE 1.-4.8.!

Maailman parhaiden rallikuskien taidot punnitaan 23 erikoiskoetta kattavassa huimassa sorasirkuksessa, niin kaupunki- kuin metsäympäristössäkin.

Ohjelmalliset ja palveluilla viritetyt Ralliareena-katselualueet viihdyttävät yleisöä 2.8. EK Äänekoskella, 3.8. EK Leustussa ja 4.8. EK Ruuhimäessä. Ralliareenoille on maksuton sisäänpääsy kaikilla kys. erikoiskokeille oikeuttavilla pääsylipuilla ja kätevät menopaluu-kuljetukset suoraan Jyväskylän Matkakeskukselta (kuljetukset eivät sisälly pääsylippujen hintoihin).[/fusion_text][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Hyvinkään Kansainväliset Suurmarkkinat

TO-SU 1.-4.8.2019 Kauppatori, Willantori ja Kaupparaitti

Myyntiaika: to-la klo 10-20, su klo 10-18

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla keskeinen idea on tuoda eri maiden ja maakuntien erikoistuotteet näyttävästi esille niin, että niitä esittelemässä ja myymässä ovat niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat. Näitä onkin ilmoittautunut mukaan ennätysmäärä, yli 100 kauppiasta 35 eri maasta. Eurooppa on vahvasti esillä, mutta myyjiä on toki mukana ympäri maailmaa Amerikkaa ja Aasiaa myöden.

[/fusion_text][/one_third][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

D9ZyQJUX4AIud86

 

Kalevan kisat 1.-4.8

Suomen suurin ja historiallisin yleisurheilutapahtuma,
Kalevan kisat järjestetään kesällä 2019 viidettä
kertaa Lappeenrannan Kimpisellä. Aikaisemmat Kalevan
kisat siellä on järjestetty vuosina 1962, 1980, 1997 ja
2007. Kisa-areena, legendaarineKimpisen kenttä täyttää
vuonna 2019 80 vuotta. Historiansa aikana siitä on tullut
kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettu areena, jossa on
järjestetty lukuisia kovan tason kilpailuja.[/fusion_text][/one_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

822768c0-889b-11e9-85ef-47b996d7936a-rimg-w526-h275-gmir

 

Kaupunkifestivaalikiertue IskelmäKesä tuo huippuartistit Kouvolaan, Kirkkopuistoon IskelmäKesä saapuu 2.-3.8.

Luvassa on kaksi ikimuistoista kesäiltaa täynnä kaupunkifestivaalin tunnelmaa ja suomalaisten suosikkiartistit livenä. Perjantaina lavalle nousevat vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen ja Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron.
PE: Antti Ketonen, Jonne Aaron, Raskasta Iskelmää
LA: Lauri Tähkä, Laura Voutilainen, Maija Vilkkumaa, Anssi Kela[/fusion_text][/one_third][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]lahti 2003_V_H_Suvitar_kuninkuusravit395

KUNINKUUSRAVIT 2.-4.8.2019

Koko kansan juhla on tietysti kuninkuusravit.
Se on Suomen raviurheilun tunnetuin brändi, joka kerää tapahtuma
viikonloppuun reilun 50 000 hengen yleisön.
Lahti on toiminut kuninkuusravi-isäntänä kaikkiaan jo 12 kertaa,
joista viimeisimmät järjestettiin vuonna 2003.
Päätähtenä kuninkuusraveissa nähdään suomenhevosista
parhaat, komeimmat ja uljaimmat sekä heidän taustajoukkonsa
elämässä omaa hevoselämänsä unelmaa. Kävijä saa väkisinkin
raapaisun hevosalasta sen juhlapäivänä, mutta pääsee myös
kokemaan eläimyksellisen kattauksen monipuolisesta musiikki- ja
ruokatarjonnasta saapumalla paikan päälle.[/fusion_text][/one_third][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]järvenpää

 

JÄRVENPÄÄN RANTAPUISTO

2.-3.8.2019

Järvenpää soi -niminen kaksipäiväinen kaupunkifestivaali tuo mm. Lauri Tähkän, Juha Tapion, Dannyn ja Laura Voutilaisen Järvenpäähän.[/fusion_text][/one_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Solar-Sound-Festival-2019-banneri1

Solar Sound Festival järjestetään jo seitsemännen kerran

Seinäjoella vuosittain järjestetty Solar Sound Festival juhlitaan nyt jo seitsemännen kerran! Tämä urbaanin ja elektronisen musiikin festivaali juhlitaan Seinäjoella 2.-3.8.2019.

Mukana monta upeaa kotimaista artistia![/fusion_text][/one_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

mäntän

Mäntän Musiikkijuhlat 31.7-4.8.19

Suomen merkittävin jokavuotinen pianotapahtuma –
maailmanluokan pianotaiteilijoita ja tulevaisuudenlupauksia vuodesta 1999.

Pianomusiikin ystävien kohtaamispaikka jo 21. kertaa! Kesän 2019 esiintyjinä mm. Paavali Jumppanen, Beatrice Rana, Risto-Matti Marin, Tuija Hakkila, Niklas Pokki, Fanny Söderström, Geoffrey Burleson, Kalle Toivio ja Marc-André Hamelin[/fusion_text][/one_third][fusion_text]Kuvien lähteet : TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy, tvmatsit.com, Enjoy Festival Oy, Jokimaan Ravikeskus, NelonenMediaLive Oy, Mäntän Musiikkijuhlat[/fusion_text][fusion_text]Click edit button to change this text.[/fusion_text]