Wednesday, 30 September 2020
Facebook
Twitter

MAAILMAN TURISMIPÄIVÄ

Turismi on 2000-luvulla triljoonien dollarien teollisuudenala, kun jo yli miljardi turistia vuosittain matkustavat tutustumaan ja perehdymään vieraisiin kulttuureihin ja maihin ympäri maailmaa.

Maailman turistijärjestö UNWTO teki päätöksen turismipäivästä sen kolmannessa yleiskokouksessa Espanjan Torremolinoksessa syyskuussa 1979. Sen tarkoituksena on luoda tietoisuutta turismin sosiaalisesta, kulttuurisesta, poliittisesta ja taloudellista arvosta ja suunnata turismista syntyviä vaikutuksia vuosittuhattavoitteita edistävään suuntaan. Turismiteollisuudessa tehdyillä kestävillä ratkaisuilla on suuri painoarvo näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Lähde

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *