Joulun junaliput pian myyntiin – VR: “Suosituimmat vuorot myydään nopeasti loppuun”

Joulun junaliput tulevat myyntiin tiistaina 15. lokakuuta, tiedottaa VR. Samalla myyntiin tulevat 15. joulukuuta voimaan astuvien uusien aikataulujen junaliput, joilla voi hankkia matkustusoikeuden 29. huhtikuuta 2020 saakka.

VR muistuttaa, että suosituimmat liput myydään nopeasti loppuun, joten lippu kannattaa ostaa hyvissä ajoin etenkin, jos tähtäimessä on halvemman hinnan Säästölippu.

– Loppuvuosi on junamatkustuksen sesonkiaikaa ja erityisen kiireisiä ovat joulu ja vuodenvaihde. Halvimpia Säästölippuja on saatavilla rajoitettu määrä jokaiselle junavuorolle, VR:n myynti- ja asiakaskokemusjohtaja Salla Ketola muistuttaa.

Yöjunien liput ovat jo tällä hetkellä myynnissä 29.4.2020 saakka.

Seuraava junien matkustajapiikki on jo ovella, kun koulujen syyslomasesonki alkaa ensi viikolla.

VR odottaa juniinsa 750 000 syyslomalaista. Yhtiön mukaan Lapin lisäksi suosittu syyslomakohde monelle on pääkaupunkiseutu, jonka houkuttelevuutta lisää uuden, Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen Triplan avautuminen torstaina 17.10.

Osana Triplan kauppakeskusta avautuu myös Pasilan uusi asema. Avajaisten myötä Pasilan väliaikainen asema sulkeutuu.

Lähde

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *