Kuuntele Matkailun kääntöpiiri: Miten tulevaisuudessa liikutaan?

Yksi matkailun kehittämisen keskeisistä tavoitteista ja haasteista on eri kohteiden ja alueiden saavutettavuus ja sen parantaminen. Saavutettavuus nousee niin kotimaisten kuin kansainvälisten alueellisten ja kansallisten strategioiden keskiöön.

Matkailun ohella liikkumisen palveluiden saavutettavuus on haaste myös tavalliselle kansalaiselle, ei vain matkailijalle. Uusia tapoja taklata saavuttavuuden haasteita käsitellään tässä podcastissa, jossa on keskustellaan matkailun saavutettavuuden kokonaisuudesta ja matkustamisesta kokemuksena.

Teemasta keskustelevat Matkahuollon toimitusjohtaja Janne Jakola ja tutkimusjohtajaMikko Manka, TAKResearch.

Janne on käynnistänyt Matkahuollon uudistamisen ja uudistamisen keskiössä on asiakaskokemus ja digitaalisuus. Mikko on tutkinut monipuolisesti matkailua ja liikkumista ja valmistelee maata pitkin matkailuun liittyvää väitöskirjaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *