Lapin lentoyhteydet Eurooppaan paranevat – Finnair ja Air Serbia aloittavat codeshare-yhteistyön

Rovaniemen ja Kemi-Tornion lentokentältä on aiempaa paremmat lentoyhteydet Eurooppaan.

Lapin lentoyhteydet Eurooppaan paranevat. Finnair on aloittanut codeshare-yhteistyön Serbian tasavallan kansallisen lentoyhtiön, Air Serbian kanssa.

Lapissa Air Serbian lentokoodit lisätään Rovaniemen ja Helsingin sekä Kemi-Tornion ja Helsingin välille.

Uudistuksen myötä lappilaiset saavat käyttöönsä Air Serbian verkoston Euroopassa. Finnairin tiedotteen mukaan yhtiön asiakkaat voivat varata paikkansa codeshare-lennoille jo nyt

– Uuden kumppanuuden myötä asiakkaamme saavat lisää yhteyksiä Air Serbian kattavaan verkostoon Euroopassa. Yhteistyö tarjoaa myös erinomaiset yhteydet Serbian ja Yhdysvaltojen ja Aasian välillä, sanoo Finnairin kumppanuus- ja allianssiyhteistyöstä vastaava johtaja Philip Lewin yhtiön tiedotteessa.

Uuden sopimuksen mukaisesti Air Serbian lentokoodi JU lisätään myös Finnairin lennoille Helsingin ja Turun, Tampereen, Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Kajaanin, Kokkola-Pietarsaaren, Vaasan, Oulun, Ivalon ja Kuusamon välillä.

Lisäksi se lisätään Helsingin ja Wienin, Prahan, Berliinin, Kööpenhaminan, Tukholman, Göteborgin, Oslon, Riian, Tarton, Vilnan ja Tallinnan välillä.

Finnairin AY-koodi lisätään vastavuoroisesti Air Serbian lennoille Belgradin ja Helsingin välillä, sekä Belgradin ja Wienin, Prahan, Berliinin, Tiranan, Bukarestin, Sofian, Skopjen, Podgorican, Sarajevon, Tivatin, Larnacan ja Thessalonikin välillä.

– Uskomme, että tämä kiinnostava ja strategisesti tärkeä kumppanuus parantaa maidemme taloudellisia suhteita, kommentoi puolestaan Air Serbian kauppa- ja strategiajohtaja Jiri Marek.

Lähde

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *