Tampere-talon kylkeen avautuu hotelli – kokoukseen tai keikalle kuivin jaloin

Tuleva vuosi tuo paljon uutta ja jännittävää Tampere-taloon. Elämysten talo täyttää pyöreät 30 vuotta ja seinän toisella puolella avautuu tammikuussa kansainvälinen hotelli!

Modernissa pohjoismaalaisittain sisustetussa hotellissa on 229 huonetta sekä suora kulkuyhteys yhdyskäytävän kautta Tampere-talon aulaan. Asiakkaat pääsevät kulkemaan kätevästi edestakaisin saman katon alla käytyään kokouksessa, seminaarissa, Muumimuseossa, illallisella Tuhto-ravintolassa tai konsertissa.

Marco Bjurström ohjaa juhlavuoden oopperaklassikon

Tampere-talon juhlavuoden yksi isoimmista tuotannoista on Tampereen Oopperan helmikuussa ensi-iltansa saava oopperaklassikko Georges Bizet’n Carmen. Ohjauksesta vastaa oopperadebyyttinsä Sillanpää-oopperassa vuonna 2017 tehnyt Marco Bjurström. Rooleissa kuullaan kotimaisia ja kansainvälisiä tähtiä. Nimiroolin esittää mezzosopraano Niina Keitel, joka lauloi Carmenina menestyksekkäästi viimeksi Bonnin oopperassa Saksassa vuonna 2017. Don Josén roolin laulaa Arturo Chacón Cruz.

30-vuotiasta kiinteistöä on modernisoitu

Tampere-talon toiminta alkoi vuonna 1990. Sen ovat suunnitelleet arkkitehdit Sakari Aartelo ja Esa Piironen. Salien kiitellyn akustiikan suunnittelusta on vastannut Alpo Halme. Taloon valmistui vuonna 2016 uusi laajennusosa ja 2017 palveluita laajennettiin omalla myymälällä, Muumimuseolla ja katutason kahvilaravintola Tuhtolla. Myös Tampere-talon ohjelmatarjonta on laajentanut genrejään ja järjestetäänpä elämysten talossa myös säännöllisesti seisomakeikkoja Sorsapuistosalin Sorsaklubilla.

Trendikäs naapurihotelli on innostanut myös talon modernisoituja kokoustiloja. Tyylikkäät vuonna 2016 syntyneet tilat Maestro, Duetot, Riffi ja Opukset ovat olleet kokoustajien ja yritystapahtumien suuressa suosiossa. Syksyllä 2019 Sonaatti-tilat saivat faceliftin ja tilaan tuotiin mm. viherseinä ja vaihtoehtoisia tapoja istua jumppapalloilla, keinuilla ja joogaliinoilla.

Lähde

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *