Sunday, 1 November 2020
Facebook
Twitter

Kansainvälinen matkailusivusto löysi Suomen parhaan burgeriravintolan Tampereelta

Euroopan paras hampurilainen ei riittänyt tuomaan voittoa Helsinkiin.

Big 7 Travel on listannut Suomen 25 parasta hampurilaisravintolaa, ja ykköseksi on nostettu tamperelainen Ohana Lei’Pomo & Grille.

”Paikalliset ovat äänestäneet tämän alueen parhaaksi hampurilaiseksi kolmena vuonna peräjälkeen, eikä syytä ole vaikeaa nähdä. He keskittävät kaiken huomionsa aivan eeppisten hampurilaisten luomiseen”, sivuston arvioinnissa kehutaan.

European Street Food Awards -kisassa syyskuussa Euroopan parhaan hampurilaisen tittelin saavuttanut Social Burgerjoint -ketju pääsi Suomen listauksen kakkoseksi. Pronssin vei Rovaniemellä sijaitseva Kauppayhtiö, jonka listalta neuvotaan kokeilemaan poropurilaista.

Ohanan Big 7 Travel on maininnut purilaislistauksissaan jo kahdesti tänä vuonna. Ensin alkuvuodesta suomalaisravintola noteerattiin Euroopan 19. parhaaksi ja viime kesänä maailman 37. parhaaksi

Sivuston arviosta ei käy ilmi, missä listan ravintoloista on mahdollisesti käyty paikan päällä. Kyse on pitkälti saatavilla olevan tiedon jäsentämisestä. Rankkausjärjestelmästä kerrotaan yleisesti, että listoja koostettaessa otetaan huomioon muun muassa kriitikoiden arviot, nettiarvostelut ja Bigseventravel.comin käyttäjien ja some-seuraajien mielipiteet. Painoarvoa annetaan ruoan lisäksi esimerkiksi tunnelmalle ja saavutettavalle sijainnille.

Suomen parhaat hampurilaisravintolat, top 10:

  1. Ohana Lei’Pomo & Grille, Tampere
  2. Social Burgerjoint, Helsinki
  3. Kauppayhtiö, Rovaniemi
  4. RUOK, Ruka
  5. Friends & Brgrs, Helsinki
  6. Mike’s Diner, Vantaa
  7. NAUGHTY BRGR, Helsinki
  8. Ravinteli Huber, Tampere
  9. LINNA Burgers and Coffee, Turku
  10. Best Hamburgers, Ähtäri

Lähde

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *