Joulupukki ja Pakkasukko tapaavat Lappeenrannassa 18.12.2019

Joulupukki ja Pakkasukko tapaavat jälleen perinteiseen tapaan Lappeenrannassa. Kaupunki toivottaa kaikki joulumieliset tervetulleiksi seuraamaan tapaamista Marianaukiolle keskiviikkona 18.12.2019.

Joulupukki seurueineen matkustaa keskiviikkoaamuna ensin Nuijamaalle vastaanottamaan Pakkasukkoa ja tervehdysten ja lahjojen vaihtojen jälkeen Joulupukki ja Pakkasukko jatkavat yhdessä matkaansa Lappeenrantaan Joulutorille tapaamaan lapsia.

Joulupukki ja Pakkasukko 2018_Karri Heino_452x302.jpg

Joulutorilla ohjelma alkaa joulutorin avautumisen myötä klo 11.00. Marianaukiolla esitetään Suomen ja Venäjän perinteisiä joulunviettoon liittyviä lauluja ja tansseja. Pakkasukon seurueessa mukana olevat Snegurochka, Zimushka-Zima sekä laulu- ja tanssiryhmä Veresk esittävät venäläiseen jouluperinteeseen liittyvää ohjelmaa. Suomalaista jouluperinnettä tapaamiseen tuovat Nuorisoseura Rajan Nuorten kansantanssiryhmä Kimara sekä Kimpisen 7. musiikkiluokan kuoro johtajanaan lehtori Veera Meuronen.

Marianaukiolla on luvassa myös makoisia yllätyksiä. Paikalle toivotaan perheitä, lähialueen päiväkotien pikkutonttuja sekä muuta joulumielistä väkeä.

Iloisen joulutapahtuman jälkeen onkin sitten jo Joulupukin ja Pakkasukon aika hyvästellä toisensa ja kiirehtiä valmistautumaan tulevaan joululahjojen jakoon Suomessa jouluaattona ja Venäjällä tammikuussa.

Lähde

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *