VR Matkalla -mobiilisovelluksessa voi ostaa sekä VR:n lähi- että kaukoliikenteen sarjalippuja – ensi kertaa mobiilissa.

”Sarjalippu on ollut yksi uuden mobiilisovelluksen odotetuimmista toiminnallisuuksista”, VR:n myynti- ja asiakaskokemusjohtaja Salla Ketola sanoo tiedotteessa.

Uutta on myös mahdollisuus perua itse kaukoliikenteen sarjalippuosto itse sovelluksessa. Aiemmin peruminen vaati puhelua asiakaspalveluun.

Ehtona nyt on, että sovelluksessa peruminen pitää tehdä yli 30 minuuttia ennen junan aikataulun mukaista lähtöaikaa. Muiden kanavien kautta varatun sarjalippumatkan peruminen onnistuu vain asiakaspalveluun soittamalla.

VR tarjoaa kaukoliikenteen Eko-luokan sarjalipusta 25 prosenttia alennusta VR Matkalla -sovelluksen kautta ostettuna 23. helmikuuta saakka.

VR:llä on parhaillaan käynnissä lippukaupan kuluttaja-asiakkaille ja muutoinkin myyntikanaviensa uudistus. 2019 kesällä julkaistiin uusi mobiilisovellus. Myöhemmin se julkaistaan myös yritysasiakkaille.

Joulukuusta lähtien asiakkaat ovat päässeet jo koekäyttämään uutta verkkokauppaa osoitteessa uusi.vr.fi. VR Matkalla -sovellukseen ja uusi.vr.fi-sivustolle tuodaan uusia ominaisuuksia ja lipputuotteita ketterästi pala kerrallaan asiakkaiden toiveita ja palautteita kuunnellen. Uusia toiminnallisuuksia testataan myös asiakkaista koostuvassa pilottiryhmässä. Kehitysvaiheen aikana nykyiset mobiilisovellukset ja vr.fi-verkkokauppa pidetään käytössä rinnakkain uusien kanssa, kunnes kaikki lipputuotteet löytyvät uusista myyntikanavista.

Linkki