Lumilinna Kemissä kutsuu lomalaisia

 

 

 

Kemi tarjoaa vieraille lumen ja jään elämyksen läpi vuoden. Siellä avattu LumiLinna ja uusi päärakennus monipuolisine palveluineen ei sula koskaan. SnowExperience365-elämystilassa voi myös ruokailla läpi vuoden jääpöytien ääressä, laskea jäämäkeä ja ihastella jääveistoksia -5 asteen pakkasessa.

LumiLinna on rakennettu kaupunkiin jo vuodesta 1996, mutta se on ollut avoinna vain tammi-huhtikuussa. Nyt talven lisäksi muinakin aikoina vuodesta on tarjolla elämys ja nähtävyys, jossa viihtyy varmasti koko perhe.

Kylmää hyvää jäätelöbaarista

Lumilinnassa voi herkutella jäätelöllä, jossa maistuu suomalainen metsä. Kahvilassa on tarjolla jäähilejuomia, popcornia, herkullisia leivonnaisia ja pientä suolaista purtavaa. Myös kuplivaa juomaa ja olutta on saatavilla.

Rakennuksesta löytyy lisäksi sauna- ja hyvinvointipalveluita, ohjelmapalveluita ja matkamuistomyymälä.

Kemissä on viehättävä muraali. Sen naisella taitaa olla jääkide käsissään.

 

 

 

 

Iitu Määttä

 

 

 

Linkki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *