Suosittu karttasovellus varoittaa rajaa ylittäessä esimerkiksi maskipakosta

Karttasovellus Google Maps lisäsi uusia ominaisuuksia, jotka auttavat matkailijoita koronaviruksen kanssa.

Google Maps julkaisi uusia toimintoja varoittaakseen koronavirukseen liittyvistä asioista. Yhtenä lisäyksenä käyttäjät saavat nyt varoituksia rajoituksista rajoja ylittäessä CNN kertoo.

Varoitukset koskevat tarkastuspisteitä sekä esimerkiksi kasvomaskien pakollisuutta tai eristäytymistä. Ominaisuus on saatavilla tällä hetkellä Kanadassa, Meksikossa ja Yhdysvalloissa.

Käyttäjän ajaessa terveyskeskuksen ohi sovellus ilmoittaa laitoksen tilanteesta ja ohjeista. Tarkoituksena on, että käyttäjä menee terveyskeskukseen vain tarvittaessa. Terveyskeskuksen ilmoitukset toimivat Indonesiassa, Filippiineillä, Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa.

Julkisen liikenteen käyttämistä helpottaakseen Maps varoittaa paikallisista ohjeista. Vuonna 2019 julkaistu ominaisuus, joka ennustaa kuinka paljon ihmisiä on liikkeellä julkisilla auttaa myös käyttäjiä valitsemaan parhaan ajan matkustamiseen mahdollisimman eristäytyneenä. Julkisen liikenteen varoitukset ovat saatavilla Argentiinassa, Australiassa, Belgiassa, Brasiliassa, Kolumbiassa, Ranskassa, Intiassa Meksikossa, Alankomaissa, Thaimaassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Lähde: kauppalehti.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *