Ensi se­son­kiin: Tur­val­li­suus luo kil­pai­lu­ky­kyä – Sanna Kärk­käi­nen etsii mat­kai­lu­elin­kei­nol­le tietä ulos krii­sis­tä

Juttusarjassa Rovaniemen matkailualan toimijat kertovat ajatuksiaan ja kuulumisiaan jatkamalla toimituksen antamia lauseenaloituksia.

Tänään… lennän pitkän tauon jälkeen jälleen Helsinkiin.

Ensi syksynä…Visit Rovaniemi muuttaa Pohjolan Osuuspankin uusiin toimitiloihin Koskikadulle: tervetuloa tutustumaan matkailuneuvontaamme syyskuussa!

Talvella… taisin tehdä oman hiihtoennätykseni, 1 400 kilometriä. Hiihto on rakkain harrastukseni.Juttu jatkuu mainoksen jälkeenJuttu jatkuu

Kesän aikana… vietän aikaa muun muassa kotiseudulla Pohjois-Karjalassa ja nautin Kolin ja Patvinsuon kansallispuistojen upeasta luonnosta ja rauhasta.

Kannan huolta… matkailun elpymisestä ja olen mukana useissa valtakunnallisissa työryhmissä, joissa haetaan matkailuelinkeinolle elvytysratkaisuja ja tietä kriisistä ulos.

Koronavirusepidemia… käynnisti valtakunnallisestikin ainutlaatuisen ja äärimmäisen tärkeän yhteistyön Lapin sairaanhoitopiirin ja Lapin matkailutoimijoiden kesken matkailun terveysturvallisuuden kehittämiseksi.

Olennaista matkailubisneksessä… on elää tilanteen pulssilla, löytää ratkaisuja liiketoiminnan muutoksiin ja varautua myös siihen, ettei vanha kysyntä välttämättä enää palaa.

Tässä tilanteessa selviämme… entistä tiiviimmällä ja laajemmalla yhteistyön verkostolla, joka toimii vastuullisen  matkailun ja digitaalisen jakelutien ehdoin.

Matkailun turvallisuus… on se kivijalka, jolle vastuullinen liiketoiminta ja tulevaisuuden kilpailukyky rakentuu.

Markkinoinnissa… on nyt olennaista vahvistaa kuluttajien luottamusta matkailuun ja terveysturvallisiin toimintatapoihin esimerkiksi kertoen verkkosivuilla, miten yrityksessä toimitaan ennaltaehkäisten tartuntariskiä.

Lähde: lapinkansa.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *