Kehitysyhtiö Kinnon henkilöstöä siirtyy Kouvolan kaupungin alaisuuteen – yhtiö ei keskity enää matkailuun ja markkinointiin

Kehitysyhtiö Kinnon matkailu- ja markkinointitoiminnot siirtyvät osaksi Kouvolan kaupungin organisaatiota.

Kouvolan kaupunginhallitus on päättänyt toimintojen siirrosta kaupungin uuteen viestintä- ja markkinointiyksikköön. Matkailun, markkinoinnin ja viestinnän parissa Kinnossa työskentelee tällä hetkellä kymmenisen henkilöä, joista kolme on määräaikaisia.

Kaupunginhallitus päättää vielä erikseen toimintojen siirtoon liittyvistä liiketoiminnan ja henkilöstön siirtosopimuksista.

Tarkoituksena on, että Kinnon toiminta keskittyy jatkossa entistä vahvemmin yritysten ja Kouvolan kaupungin elinvoiman tukemiseen.

Myös Kinnon rahoituksen leikkaamista on kaavailtu. Kehitysyhtiön uusi toimitusjohtaja Kimmo Niemi kertoi Ylelle syyskuun alussa, että rahoitusta olisi tarkoitus leikata nimenomaan kaupungin alaisuuteen siirtyvien työntekijöiden osalta. Jo viime vuonna kaupunki päätti leikata kehitysyhtiön rahoitusta puolella miljoonalla eurolla(siirryt toiseen palveluun).

Kouvolan kaupunki valtuutti viime vuonna kolme työryhmää perkaamaan Kouvolan kaupungin organisaatiota, säästökohteita ja kehitysyhtiö Kinnon tulevaisuutta.

Tällä hetkellä Kinnossa työskentelee yhteensä hieman reilut 30 työntekijää.

Lähde: Yle.fi