Kotimaassa ei välttämättä tarvitse matkustaa kauas kokeakseen jotain uutta – Tunna Milonoff: “Suomessa on ihan mielettömästi nähtävää”

Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin luoma Madventures Suomi -matkaopas julkaistiin viime viikolla. Madventures on tunnettu villeistä matkoistaan ympäri maapalloa, mutta nyt fokus on käännetty Suomen rajojen sisäpuolelle.

– Suomi on eksoottinen, kuvailee Tunna Milonoff Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Rantalan mukaan Milonoff onkin tutustunut reissujensa aikana paremmin moniin muihin kohteisiin, kuten Thaimaahan, huomattavasti paremmin kuin Suomeen.

–  Suomessa on ihan mielettömästi nähtävää ja matkustettavaa, jos on valmis lähtemään oman kuplansakin ulkopuolelle, Milonoff vinkkaa.

Suomi jaksaa yllättää kaksikkoa edelleen

– Meillä kaikilla on mielessä tietynlainen Suomi-kuva. Se on ihan kiva, mutta vähän liian yhtenäinen ollakseen totta. Suomi on aika monimuotoinen, Rantala kertoo.

Kaksikon mukaan Suomeen mahtuu monenlaisia heimoja ja alakulttuureja. Jo läheltä voi löytää jotain täysin uutta ja erilaista, eli toiselle puolelle maata ei tarvitse matkustaa uusien kokemusten perässä.

– Yllättävän läheltä löytää mitä tahansa uutta, Rantala toteaa ja kannustaa kurkistamaan oman kuplan ulkopuolelle.

Milonoff nostaa Itäkeskuksen esimerkiksi. Yksi Madventures Suomen jakso kuvattiin Itäkeskuksen alueella.

– Se oli ehkä eksoottisinta, mitä ollaan Suomessa koskaan nähty, Milonoff kertoo.

Lähde: mtvuutiset.fi