Suomen paras hotelli on valittu – tältä näyttää Naantalin Kylpylän kaksikerroksinen sviitti

Naantalin Kylpylä palkittiin matkailualan Oscareiksikin kutsutussa World Travel -palkintogaalassa ykkössijalla sarjassa Finland’s Leading Hotel. Lisäksi hotellin uudet kaksikerroksiset teemasviitit palkittiin Finland’s Leading Hotel Suite -tittelillä.

Naantalin Kylpylä uusi voittonsa, sillä se palkittiin samassa kilpailussa parhaana hotellina myös viime vuonna.

Hotellin myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen kertoo tiedotteessa, että Naantalin Kylpylään on tehty vuosina 2019-2020 mittavia remontteja ja palvelu-uudistuksia.

Romantic-sviitin yläkerta.

Romantic-sviitin yläkerta.­KUVA: WWW.PETERSEBASTIAN.NET

Palkitut sviitit ovat erityisiä muun muassa siksi, että niissä kaksi kerrosta. Lisäksi sviiteissä on erilaisia teemoja aina rock ja pop -teemasta romantiikkaan. Sviiteissä on myös sauna.

Naantalin Kylpylä uusi voittonsa, sillä se palkittiin samassa kilpailussa parhaana hotellina myös viime vuonna. Kuvassa Nordic-sviitti.

Naantalin Kylpylä uusi voittonsa, sillä se palkittiin samassa kilpailussa parhaana hotellina myös viime vuonna. Kuvassa Nordic-sviitti.­KUVA: WWW.PETERSEBASTIAN.NET

World Travel Awards perustettiin 1993 matkailualan parhaimmiston esiin nostamiseksi ja palkitsemiseksi. Nykyään se tunnetaan alan arvostetuimpana tunnustuksena.

Pop & Rock -sviitin kylpyhuone on harmaa.

Pop & Rock -sviitin kylpyhuone on harmaa.­KUVA: WWW.PETERSEBASTIAN.NET

Kilpasarjoja on useita aina lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin, joille äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset.

Lähde: Ilta-sanomat