Nyt tuli lisää yö- ja autojunia pohjoiseen talven sesonkiviikoille – Koronahiihtoloma houkuttelee mökeille ja lomahuoneistoihin

Suuren kysynnän vuoksi VR lisää yö- ja autojunavuoroja Helsingistä Rovaniemelle.

 

VR lisää yö- ja autojunia Rovaniemelle hiihtolomaviikoille sekä pääsiäiselle.

Hiihtolomasesonki vilkastuttaa etenkin pohjoiseen eli Kolariin sekä Rovaniemelle ja Kemijärvelle suuntautuvaa yöjunaliikennettä helmi–maaliskuussa. Kolarin ja Kemijärven reitit ovatkin myyneet hyvin, samoin autopaketit.

”Suuren kysynnän vuoksi lisäämme yöjunaliikennettä 17.2.–27.3. Helsingin ja Rovaniemen välillä. Yöjunan lisävuoro kulkee tulevina viikkoina perjantain lisäksi myös keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Rovaniemelle ja lisäksi Rovaniemeltä etelään lauantain lisäksi nyt myös maanantaisin ja torstaisin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi pidennetyn viikonlopun viettämisen pohjoisessa koronaturvallisesti”, kertoo VR:n tiedotteessa matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola.

Hiihtolomien lisäksi myös pääsiäiselle on lisätty yöjunia samalle reitille.

VR korostaa tiedotteessaan junahyttimatkustamisen koronaturvallisuutta.

”Olemme lisänneet toimenpiteitä ja palveluita, jolla varmistamme mahdollisimman mukavan matkanteon omassa rauhassa: tuomme esimerkiksi aamiaisen haluttaessa suoraan hyttiin”, Simola sanoo.

VR:n kevätkauden päiväjunat ajalle 28.3.–2.5. tulevat myyntiin 25.2. kello 10. Yöjunat ovat jo myynnissä lokakuun 2021 loppuun asti.

Kerroimme aiemmin, että tämän epidemian värittämän hiihtolomasesongin voittajia ovat vuokramökit ja lomahuoneistot. Hotellien varauskirjat ovat tyhjempiä.