Puoleen hintaan laivalle tai suosikkikylpylään – tällaisia ovat Black Fridayn matkatarjoukset

Kotimaan kylpylälomasta voi nyt säästää mukavan summan.

Tällä viikolla matkalle mielivillä on hyvä tilaisuus säästää niin matkustamisen kuin majoituksenkin hinnoissa. Monet matkanjärjestäjät ja palveluntuottajat kun tarjoavat perjantaina vietettävän Black Fridayn tiimoilta mittaviakin alennuksia.

Kokosimme esimerkkejä nyt tiedossa olevista matkatarjouksista.

Lennot

Teneriffa on yksi Air Balticin tarjouslentojen kohteista.Teneriffa on yksi Air Balticin tarjouslentojen kohteista.
Teneriffa on yksi Air Balticin tarjouslentojen kohteista. AOP

Latvialainen Air Baltic on jo julkistanut omat Black Friday -tarjouksensa suomalaisille. Tarjoushintaiset lennot ovat varattavissa 30.11. asti, ja matkustusaika on 1.12.–31.5.

Edestakaiset lennot esimerkiksi Riikaan maksavat tarjouksessa alkaen 79 euroa, Berliiniin 125 euroa, Lontooseen 145 euroa, Odessaan 145 euroa ja Teneriffalle 335 euroa.

Lufthansa puolestaan tarjoaa Black Weekin aikana jopa 20 euron alennuksen lennoista alennuskoodilla Z51628NGO6TM. Koodi on voimassa 29.11. asti.

Finnair paljastaa omat tarjouksensa 25. marraskuuta. Myös esimerkiksi Norwegian ja British Airways sekä Aurinkomatkat, Apollomatkat ja TUI kertovat omista alennuksistaan myöhemmin.

Hotellit

Hotel Fabianissa voi nyt majoittua tavallista edullisemmin.Hotel Fabianissa voi nyt majoittua tavallista edullisemmin.
Hotel Fabianissa voi nyt majoittua tavallista edullisemmin. KÄMP COLLECTION

Hotellivaraussivusto ebookers tarjoaa eri puolilta maailmaa poimituista hotelleista jopa 60 prosentin Black Friday -alennuksia.

Lisäksi kampanjakoodilla EBOO12 voi saada valituista hotelleista 12 prosentin suuruisen lisäalen. Koodi on voimassa 30.11. asti, ja majoituksen on tapahduttava 30.4. mennessä.

Hotels.comin Black Friday -tarjoukset on suunnattu vain rekisteröidyille jäsenille.

Kotimaisista hotelliketjuista Sokos Hotels, Scandic ja Holiday Club eivät ole vielä julkistaneet mahdollisia Black Friday -tarjouksiaan.

Kämp Collection paljastaa omia alennuksiaan tällä viikolla päivittäin. Esimerkiksi maanantaina kerrottiin, että Black Friday -etuhintaan voisi yöpyä Kämpissä 242 eurolla, hotelli Fabianissa 100 eurolla ja GLO Hotel Kluuvissa 115 eurolla. Etuhintaan voi majoittua 18.4 .asti.

Kylpylät

Black Fridayn aikana Naantalin kylpylään myydään edullisia lahjakortteja.Black Fridayn aikana Naantalin kylpylään myydään edullisia lahjakortteja.
Black Fridayn aikana Naantalin kylpylään myydään edullisia lahjakortteja. JUHO HUTTUNEN/VISIT FINLAND

Kylpylälomia rakastaville on jo julkistettu muutama tarttumisen arvoinen Black Friday -tarjous.

Esimerkiksi Rantasalmen suositun Järvisydämessä on mahdollista viettää nyt kaksi yötä yhden hinnalla. Verkkokaupasta ostettavat alehintaiset majoitukset ovat voimassa ensi vuoden loppuun asti.

Järvisydän tarjoaa tällä viikolla kaksi yhden hinnalla -alennuksia myös lisäpalveluistaan, kuten samppanjaristeilyistä ja kansallispuistoretkistä.

Naantalin ja Ruissalon kylpylöihin myydään perjantaina lahjakortteja, joilla majoituksen saa jopa 60 prosenttia normaalia halvemmalla. Lahjakortit ovat voimassa 6.6. asti, ellei sitten halua erikseen maksaa pidemmästä käyttöajasta.

Risteilyt

Viking Linen tarjouksella voi päästä Helsingistä Tukholmaan jopa puoleen hintaan.Viking Linen tarjouksella voi päästä Helsingistä Tukholmaan jopa puoleen hintaan.
Viking Linen tarjouksella voi päästä Helsingistä Tukholmaan jopa puoleen hintaan. JANI-MARKUS HASA / ALAMY STOCK PHOTO, AOP

Viking Linen Red Goes Black -tarjoukset ovat varattavissa 29.11. asti. Matkustusaikaa on 17.2. saakka.

Tarjouksen turvin Helsinki-Tukholma-risteilyn voi saada jopa puoleen hintaan. Esimerkiksi B4T-hytissä matka maksaa alkaen 28 euroa.

Päiväristeilyn Helsingistä Tallinnaan saa alkaen 7 eurolla ja vuorokauden risteilyn Turusta Viking Gracella 25 eurolla. Hintoihin ei sisälly aterioita

Lähde: IL .