S-ryhmästä arvioidaan, että kriisitalvi on keskeisessä asemassa sen Black Friday -kampanjan aikana.

”Käyttötavaroiden Black Friday -hittituotteissa nähdään jonkin verran suomalaisten varautumista ensi talven mahdolliseen kylmyyteen ja esimerkiksi sähkökatkojen tuomiin hankaluuksiin”, kerrotaan S-ryhmän verkkosivuilla.

Prisman kodin ja viihteen myyntipäällikkö Matti Viitanen arvioi, että ”kriisivarautumisen hittituote” tulee olemaan Ecoflow River Mini Wireless -varavirta-asema.

”Monet ovat tällaisia varautumiskeinoja hankkimassa ja niihin kohdistuvat alennukset tulevat varmasti olemaan toivottuja”, Viitanen arvioi S-ryhmän verkkosivuilla.

Viihde-elektroniikan ja tekniikan lehti AVPlusin arvostelun mukaan Ecoflow River Mini Wirelessia voi käyttää varavirtalähteenä sähkökatkon aikaan.

”Sillä hoitaa perustarpeet niin mökillä, telttareissulla kuin sähkökatkon aikanakin, kunhan ei elättele toiveita isompien kodinkoneiden pyörittämisestä”, lehti kirjoittaa.

Prisman verkkosivuilla näkyy, että tuotteen Black Fridayn hinta olisi 199 euroa.

Viitanen arvioi myös, että varautuminen kriisitalveen voi lisätä myös muun muassa lämpimien vaatteiden menekkiä Black Fridayn aikana. Lähde: Te