S-ryhmään kuuluva S-Pankki kertoo käynnistäneensä S-Etukortti Visa -korttien uudistamisen. Uudistus koskee niin korttien ulkoasua kuin ominaisuuksiakin.

”Ensimmäisenä uusi ilme näkyy vuoden vaihteessa S-Etukortti Visa Credit -luottokorteissa, joissa ei ole Debit-ominaisuutta. Jatkossa S-Etukortti Visa Credit -korteista löytyy uuden ilmeen lisäksi myös lähimaksuominaisuus”, kerrottiin S-Pankin verkkosivuilla viime viikolla.

S-Pankin mukaan S-Etukortti Visojen uudistuksen näkyvin muutos on korttitietojen, kuten kortin omistajan nimen ja korttinumeron, siirtyminen kortin etupuolelta sen taustapuolelle.

”Korttinumero löytyy kortin taustapuolelta vaakatasossa, mikä mahdollistaa asiakkaidemme toiveiden mukaisesti korttinumeron skannauksen sovelluksiin.”

Koska ostokset hyväksytään nykyään joko tunnusluvulla tai käyttämällä lähimaksua allekirjoitusten sijaan, ei uudistettuja kortteja ole S-Pankin mukaan enää tarpeellista allekirjoittaa.

S-Etukortti Visa -korttien uudistus astuu voimaan vaiheittain tulevien vuosien aikana.

”Kaikkien asiakkaiden kortteja ei uusita samaan aikaan, vaan ne asiakkaat, joilla jo on S-Etukortti Visa Credit -kortti, saavat uudenlaisen kortin sitä mukaa, kun kortti on aika uusia muutenkin.”

S-Pankin mukaan S-Etukortti Visojen ulkoasun muutos on osa laajempaa brändiuudistusta, jossa ”S-Pankki-brändi lähentyy uudistettua S-brändiä”.

”S-Pankin logo korteista poistuu, ja tilalle jää S-brändin tunnus. Eri S-Etukorttien erottelua toisistaan parannetaan tuomalla luottokorteille vihreä reuna sekä kortin etupuolelle korttityypin nimi, Credit, Debit tai Credit/Debit.” Lähde:Te