Parhaat vesipuistot

Vesipuistot

KALAJOKI

Vesipuisto JukuPark Kalajoki sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueella, Kokkolan ja Raahen puolivälissä. Aiemmin JukuJukumaa:na tunnetussa vesipuistossa on yli 50 eri kohdetta, kuten noin 20 huikeaa vesiliukumäkeä, joissa voi laskea niin renkailla, vauhtimatolla kuin perinteisellä tyylilläkin, uima-altaita, auringonottoalueita, terasseja sekä useita erilaisia huvipuistolaitteita ja -toimintoja. Myös alueen grilli-, kahvila- ja kioskitarjonta on kattava.

TURKU

Suomen suurin ulkovesipuisto JukuPark Turku on maamme uusin lapsiperheille – ja lapsenmielisille! – suunnattu puuhapuisto. Kesällä 2010 avattu JukuPark Turku sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Turun keskustasta, aivan Impivaaran liikuntakeskuksen tuntumassa.

Kahden ja puolen hehtaarin alueella on yli kymmenen vesiliukumäkeä, isot altaat ja viihtyisät auringonottoalueet. JukuPark Kalajoen tavoin myös Turun JukuPark vesipuistossa on kattavat ravintola-, grilli- ja kioskipalvelut. 

Espoossa sijaitseva Serena on Pohjoismaiden suurin vesipuisto, jonka vesiliukumäissä, pore- ja uima-altaissa sekä saunaosastolla hurjimmat vesipedot viihtyvät helposti useammankin päivän. Myös Serenan rentouttavat putoukset, lasten altaat, ulkoalueiden aktiviteetit ja viihtyisä terassi tarjoavat runsaasti viihdykettä ja puuhaa.

Seikkailunhaluisimmat hurjapäät nauttivat Serenan kattavasta vesiliukumäkitarjonnasta. Villivirran kuohuvat kosket vaihtelevat rauhallisista laskuista hurjiin kuohuihin. Yksi Serenan suosituimmista vesiliukumäistä on Black Hole, joka on varustettu ääni- ja valotehostein. Serenan ulkoalueilla on jopa toistakymmentä toimintoa, kuten Mattoliukumäki, kaksi Rengasjokea, Liaanitorni ja Lastenmaan altaat, sekä altailta kohoavat kalliot, joissa voi paistatella kesäauringossa.

Mikkelissä sijaitseva Visulahti on yksi suosituimmista perhelomakohteista Suomessa. Maamme parhaimpiin vesi- ja puuhapuistoihin myös lukeutuva Visulahti on jaettu neljään eri alueeseen, kuten Dinosauriaan, jonka uima-altaissa, vesiliukumäissä ja pomppulinnoissa riittää touhua kaikenikäisille, ja Xonpuistoon, jossa viihdytään muun muassa mönkijöiden, moottoripyörien ja mikroautojen parissa. Benjihypyn, paintballin, mekaanisen rodeohärän ja sumopainin parissa viihtyvät myös aikuiset! Visulahdessa on myös erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kattava leirintäalue sekä ravintoloita, ja se on avoinna päivittäin kesä-elokuun ajan.

Flamingo Spa Kylpylä sijaitsee Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. 

Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen sauna- ja hoitolamaailman. Nälän yllättäessä Spa Cafe palvelee kylpijöitä herkullisella menulla. 

Flamingo Span hoitoloista toinen, perinteinen kauneushoitola Day Spa, sijaitsee Kylpylän vastaanoton kanssa samassa K1 -kerroksessa. Spa -hoitoja tarjoava hoitolamme sijaitsee puolestaan Kylpylän sisällä sauna- ja hoitolamaailmassa. Molempiin voit tulla myös ilman kylpyläkäyntiä. Samasta kerroksesta löydät myös trendikkään Deliberi Flamingon.

 

Tropiclandia on Vaasan Vaskiluodossa sijaitsevan hotelli Scandic Waskian välittömässä läheisyydessä toimiva kylpylä. 

Kylpylässä on isot puku-, pesu ja saunatilat. Kylpylässä on yhden koko kylpylän kattavan suuren altaan lisäksi kolme poreallasta, pienempiä altaita, kylmäallas ja ulkoallas. Sisätiloista löytyy myös kaksi liukumäkeä.

Kylpylä Tropiclandia sijaitsee Scandic Waskian vieressä. Hotellin ja kylpylän välillä on sisäyhteys. Kylpylä ei kuitenkaan ole osa hotellia, joten hotellin asiakkaat eivät voi ilman erillistä sisäänpääsymaksua käyttää kylpylän palveluita.

Kesämaa on Punkaharjulla Etelä-Savossa sijaitseva huvipuistoalue, joka uudistui täysin kesäksi 2008. Punkaharjun Lomakeskuksen läheisyydessä sijaitsevassa noin kahdeksan hehtaarin laajuisessa puistossa on vesiliukumäkiä, uima-altaita sekä erilaisia puuhapisteitä. Alueella on myös kahvila, grilli, kioskeja, saunoja, peseytymistilat sekä lastenhoito- ja ensiaputilat. Kesämaa on avoinna kesä–elokuussa. Lue lisää..