Suomen paras perhe­loma­kohde on valittu – myös nämä suomalaiset kohteet palkittiin kansainvälisillä palkinnoilla

Muumimaailma sai kansainvälistä tunnustusta.

Toimitusjohtaja Tomi Lohikoski on iloinen Muumimaailman saamasta tunnustuksesta. 

NAANTALISSA sijaitseva Muumimaailma on saanut kaksi palkintoa tämänvuotisessa kansainvälisessä European Travel Awardsissa.

Muumimaailma valittiin Suomen parhaaksi perhelomakohteeksi, ja sen lisäksi sille myönnettiin EU Business Excellence Award -palkinto.

European Travel Awardsin takana on talousjulkaisu EU Business News. Sen tarkoituksena on nostaa esiin Euroopan parhaita matkailun ja vapaa-ajan toimijoita.

Palkitut yritykset ovat raadin mukaan pitäneet johdonmukaisesti kiinni korkeasta laadustaan, vaikka viime vuoden ovat olleet alalle poikkeuksellisen haastavia maailmanlaajuisesti.

Muumimaailma Oy:n toimitusjohtaja Tomi Lohikoski on otettu tunnustuksesta.

– Muumimaailman tehtävä on tuottaa iloa ihmisille, ikään katsomatta. Paras palkintomme on nähdä vieraidemme hymyilevän ja nauttivan, mutta totta kai tällainen kansainvälinen tunnustus lämmittää. Se kertoo, että teemme asioita oikein, hän kertoo tiedotteessa.

Suomalaisista yrityksistä palkittiin myös Hyvinkäällä sijaitseva Kytäjä Golf, Leppis Bungalows Leppävirralla, helsinkiläinen Lomatka travel company sekä Katja Vaulio Oy.

Lähde: IS