Satamat

Suomen satamat

Suomen laivayhtiöt, satamat ja niiden terminaalit tarjoavat seuraavia matkoja. 
Eckerö Line
  • Eckerö Line on Suomen lipun alla asioiva laivayhtiö. Eckerö Linen terminaali sijaitsee Helsingissä, tarjoten risteilyreittejä Suomenlahdella Helsingistä-Tallinnaan. Aluksina heillä toimii m/s Finlandia ja Finbo Cargo. M/s Finlandia liikennöi Helsingin Länsisatamasta ja Finbo Cargo Helsingin Vuosaaresta. Huomioitavaa on, että Finbo Cargo on rahtialus, jonka kyytin pääsee ainoastaan moottorikäyttöisessä ajoneuvossa, jonka paikka tulee varata etukäteen.  
Finnlines
  • Finnlines liikennöi Suomesta Ahvenanmaalle, Ruotsiin sekä Saksaan. Finnlines on erinomainen vaihtoehto matkustajille, jotka haluavat ottaa matkalleen mukaan ajoneuvonsa, kuten asuntoauton. Laivalta löytyvät monipuoliset palvelut mahdollistavat matkustajille miellyttävän matkan ja mahdollisuuden kuljettaa oman ajoneuvonsa huolettomasti mukaan. Finnlines-varustamon terminaalit löytyvät Helsingistä ja Naantalista.
Tallink Silja
  • Tallink Silja on yksi Itämeren johtavista matkustaja- ja rahtiliikenteen varustamoista, joka tarjoaa lauttapalveluita Pohjoismaiden ja Baltian alueella. Yhtiöllä on moderneja ja monipuolisia lauttoja, jotka liikennöivät säännöllisesti esimerkiksi Tukholman, Helsingin, Tallinnan ja Riian välillä. Tallink Silja tunnetaan laadukkaista palveluistaan, monipuolisista ravintoloista, viihtyisistä hyteistä ja monipuolisista viihde- ja ostosmahdollisuuksista laivoillaan. Yhtiö panostaa ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen, mikä tekee siitä suositun valinnan matkustajille, jotka arvostavat vastuullisia matkustusvaihtoehtoja. Tallink – Tallink Siljan terminaalit sijaitsevat Ahvenanmaalla – Maarinhamina ja Långnäs – sekä Helsingissä ja Turussa. Tarjolla on risteilyjä ja reittiyhteyksiä Ahvenanmaalle, Ruotsiin ja Viroon. 
Viking Line
  •  Viking Line tarjoaa risteilyjä ja reittiyhteyksiä Ahvenanmaalle, Ruotsiin ja Viroon. Viking Line on yksi suosituimmista laivayhtiöistä, joka palvelee Itämeren alueella. Viking Linen alukset liikennöivät säännöllisesti Tukholman, Helsingin, Turun ja Maarianhaminan välillä. Yhtiö tarjoaa risteilyjen lisäksi reittimatkoja sekä hotellipaketteja. Viking Lineltä löytyy viisi eri modernia alusta, joilla matkustajat pääsevät nauttimaan merellisistä maisemista. Viking Linen terminaalit ovat Ahvenanmaalla – Maarinhamina ja Långnäs – sekä Helsingissä ja Turussa.
Wasaline
  • Wasaline operoi Vaasan ja Ruotsin Uumajan välillä, suorittaen risteilyjä ja reittiliikennettä Vaasan satamasta. Wasaline on Pohjanlahden yli liikennöivä lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttapalveluita Ruotsin Uumajasta ja Vaasasta Suomen puolelle. Yhtiöllä on nykyaikaisia ja viihtyisiä lauttoja, jotka tarjoavat matkustajille mukavan ja luotettavan merimatkan. Wasaline tunnetaan laadukkaista palveluistaan, ja se tarjoaa matkustajille monipuolisia ravintola- ja viihdepalveluita laivoillaan. Yhtiö panostaa myös ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen, mikä tekee siitä suositun valinnan matkustajille, jotka arvostavat vastuullisia matkustusvaihtoehtoja. 

Ahvenanmaan terminaalit 

Helsingin terminaalit

 

Naantali 

Turku 

Vaasa