Rovaniemeltä jälleen uusia suoria lentoyhteyksiä maailmalle – tarjolla jo 20 kansainvälistä lentoreittiä

Easyjet-lentoyhtiö avaa joulukuussa viisi uutta suoraa reittiyhteyttä Rovaniemelle.

Easyjetin uudet suorat yhteydet nostavat Rovaniemen reittitarjonnan tulevalla kaudella 20 kansainväliseen lentoreittiin. Kuva: Vesa-Pekka Hiltunen / Yle

KAROLIINA KOTALA

Suorien reittilentojen tarjonta Rovaniemeltä maailmalle kasvaa ensi talvena entisestään, kun Easyjet avaa uusia reittiyhteyksiä. Kaksi kohteista on täysin uusia, joihin aiemmin ei ole suorilla lennoilla Rovaniemeltä päässyt: Napoli ja Edinburgh.

Yhteensä yhdeksään kohteeseen suoraan Rovaniemeltä lentävä Easyjet lentää joulukuusta alkaen Rovaniemeltä myös Lontoon Lutoniin, Pariisiin ja Amsterdamiin. Lontooseen, Pariisiin ja Amsterdamiin lentävät Rovaniemeltä suorilla lennoilla myös Ryanair-, KLM- ja Air France -lentoyhtiöt.

Tulevan talven suorien reittilentojen määrä on kasvanut hyvää vauhtia. Kiinnostus Lappia kohtaan ei vaikuta hiipuvan.

– Easyjetin uudet suorat yhteydet nostavat Rovaniemen reittitarjonnan tulevalla kaudella ennätykselliseen 20 kansainväliseen lentoreittiin. Yhteyksien kehittyminen kertoo Lapin vahvasta imusta, Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen sanoo.

Lähde; Yle