Nauti kylpylän lomailusta

Naantali Kylpylä kuva

Suomessa on lukuisia upeita kylpylöitä, jotka tarjoavat rentouttavia lomaelämyksiä ja terveydellisiä etuja. Tässä on lyhyt esittely eräistä  suosituimmista kylpylöistä eri puolilla maata: Näissä kylpylöissä voit nauttia rentouttavasta ympäristöstä, vesipuistoista, saunoista ja erilaisista hoidoista. Jokainen kylpylä tarjoaa omanlaisensa elämyksen ja mahdollisuuden hemmotella itseään. joten voit valita mieleisesi kylpylän sen sijainnin, tarjoaman hoidon ja ympäristön perusteella.

Varalan Kylpylä, Tampere. Varala tarjoaa perinteisen kylpyläelämyksen kauniissa Tampereen ympäristössä. Siellä voit nauttia erilaisista saunoista, uima-altaista ja hieronnoista sekä  erilaisista hemmotteluhoidoista. 

Serena Vesipuisto, Espoo. Serena on Pohjoismaiden suurin vesipuisto ja tarjoaa vauhdikkaita vesiliukumäkiä, rentouttavia altaita ja mahdollisuuden nauttia lämpimästä vedestä ulkona ympäri vuoden. ja muita hauskoja aktiviteetteja koko perheelle. 

Yyteri Spa Hotel, Pori.  Yyteri Spa Hotel sijaitsee upealla hiekkarannalla Porissa. Kylpylä tarjoaa monipuolisia hoitoja ja rentoutumismahdollisuuksia meren äärellä.ja kylpyläosaston monista palveluista. 

Kuusamon Tropiikki, Kuusamo. Tropiikissa voit kokea eksoottisen ilmapiirin ja nauttia vesipuiston tarjoamista elämyksistä keskellä kaunista luontoa.

Naantalin Kylpylä, Naantali. Tämä perinteikäs kylpylä tarjoaa laajan valikoiman tasokkaita  kylpylähoitoja  kauniin merenrantamiljöön äärellä Naantalissa. 

Imatran Kylpylä, Imatra. Imatran Kylpylä sijaitsee kauniin Imatrankosken kupeessa Saiman rannalla, ja tarjoaa monenlaisia kylpylähierontoja sekä aktiviteetteja 

Rauhalahti Spa, Kuopio. Kuopiossa sijaitseva Rauhalahti Spa tarjoaa erinomaisen paikan rentoutumiselle ja virkistäytymiselle. Voit nauttia vesipuistosta, saunoista ja kylpylähoidoista

Rauhalahti Spa, Kuopio. Rauhalahti Spa tarjoaa monipuoliset kylpyläpalvelut ja rentoutumista Saimaan rannalla. 

Holiday Club Saimaa. Lappeenrannassa on suuri lomakeskus,  Saimaa-kylpylä tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja rentoutumismahdollisuuksia koko perheelle Saimaan kauniissa ympäristössä. 

Flamingo Spa, Vantaa. Flamingo Spa tarjoaa kylpylän, kylmäaltaita, saunoja ja muita rentoutumismahdollisuuksia huvipuiston yhteydessä ja tarjoaa vesihuvituksia kaikenikäisille. sekä erilaisia aktiviteetteja, kuten keilailua ja elokuvateatterin.aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. 

Tahko Spa, Nilsiä. Tahko Spa sijaitsee upean Tahkon hiihtokeskuksen tuntumassa ja joka sijaitsee kauniissa Nilsiän maisemissa. Voit nauttia hoidoista ja luonnonläheisestä ympäristöstä.tarjoaa monenlaisia kylpyläpalveluita vuoden ympäri. 

Eden Spa, Nokia. Eden Spa sijaitsee Tampereen lähellä ja tarjoaa laajan valikoiman kylpylähoitoja joka tarjoaa vesiliukumäkiä, kylpyaltaita ja muita aktiviteetteja. tarjoaa monenlaisia kylpyläpalveluita ja vesipuistoelämyksiä koko perheelle. sekä mahdollisuuden rentoutua järven rannalla.

Caribia Spa, Turku. Caribia Spa on suuri kylpyläkompleksi Turussa, joka tarjoaa monipuolisia kylpyläelämyksiä erilaisista saunoista.ja tarjoaa kylpylä- ja wellness-palveluita sekä monia ravintoloita ja viihdeaktiviteetteja. palveluita vierailijoille.