Loviisa on pullollaan ihania kauppoja sisustajille – listasimme 13 tärppiä

Loviisan sisustuskaupat ja kirpputorit ovat esteetikon paratiiseja. Listasimme 13 kohdetta, joissa inspiraatio lähtee laukalle!TekstiAnni Reenpää KuvatKaupatJulkaisupäivämäärä12.6.2023Loviisa on hurmaava matkakohde vanhoine taloineen ja merinäkymineen. Sisustajalle Loviisalla on tarjota lukuisia inspiroivia putiikkeja. Kokosimme parhaat tärpit Loviisan sisustuskauppoihin, gallerioihin ja kirpputoreihin.Loviisan sisustuskaupat ja muut putiikit kannattaa tarkistaa messuhuuman lomassa. Asuntomessut 2023 järjestetään Loviisassa  7.7.-6.8.2023. 

Loviisan sisustuskaupat

1. Cerisa’s

Aleksanterinkatu 4Hurmaava kampaamon ja lifestylekaupan yhdistelmä sijaitsee Loviisan ostoskadulla. Tuotevalikoimaan kuuluu tarkoin valittua piensisustusta ja kauneustuotteita ja kauppiaan itse suunnittelemia ja ompelemia pellava- ja puuvillatuotteita. Parturi-kampaamo on saman suvun omistuksessa jo kolmannessa sukupolvessa.

2. Aleksi8 – pop up

Aleksanterinkatu 8Sisustuskauppa Herttanen ja SlowFlower Loviisa yhdistävät tänä kesänä voimansa ja avaavat pop up -kaupan Loviisan keskustaan. Sisustusvalikoimassa on muun muassa House Doctorin, Merakin ja Olsson & Jensenin tuotteita. Kukkakimput on koottu Loviisassa kasvatetuista lähikukista.
Loviisan sisustuskaupat ja kirpputorit - 13 tärppiä
Aleksi8 pop up -kauassa myydään muun muassa Ib Laursenin sisustustuotteita. 

3. Krinti

Puutarhakatu 39Loviisan alakaupungissa Suolatorilla sijaitseva Krinti on täydellinen käyntikohde sinulle, joka etsit pieniä matkamuistoja. Lifestylepuodin valikoimissa on paperitarvikkeita, herkkuja, vaatteita ja monenlaista tutkailtavaa. Saatat myös kohdata kaupassa viihtyvän koiran, Herra Ylpön, joka hurmaa kävijät karsimaattisella viileydellään.
Krinti Loviisa © Krinti

4. Lsoy Koti

Aleksanterinkatu 3Trenditietoisen sisustajan aarreaitan monipuoliseen valikoimaan kuuluu huonekaluja, piensisustusta, valaisimia, vaatteita ja jopa joogatarvikkeita. Valtava 600 neliön lifestyle-myymälä sijaitsee Loviisan keskustassa.

Käsityö- ja taide -kaupat Loviisassa

5. Galleri Emilie -Art & Shop Loviisa

Mariankatu 2Kahden naisen pyörittämä galleria on todellinen luovuuden keskittymä. Galleria tarjoaa kehystys- ja valokuvuaspalveluita ja toimii myös taiteilija Kristina Elon ateljeena. Ihastuttava puurakennus sijaitsee kauniissa miljöössä Suolatorin laidalla.
Loviisan sisustuskaupat ja kirpputorit - 13 tärppiä
Galleri Emiliessä on rauhoittava tunnelma. 

6. Galleria Theodor

Kuningattarenkatu 18Loviisan yhdinkeskustassa sijaitseva Galleria Theodor on nappivalinta taideshoppailijalle. Theodor toimii myös taidelainaamona ja kulttuuritapahtumien ja kurssien järjestyspaikkana. Galleriaa pyörittää Loviisan Taideyhdistys.

7. Rouva Hulda Huoleton

Ruotsinpyhtään ruukkiSuloinen käsityöpuoti Rouva Hulda Huoleton sopii sinulle, joka arvostat käsityötä. Loviisan Ruotsinpyhtään ruukissa sijaitsevan kaupan valikoimassa on värikkäitä ja peroonallisia käsitöitä, kuten koruja asusteita, neuleita ja huovutustöitä.

Loviisan kirpputorit

8. Loviisan suurkirppis

Mariankatu 22Laajan valikoiman  sijaitsee aivan Loviisan keskustan tuntumassa. Kirpputorihallissa on 150 pöytää ja suuri huonekalu- ja valaisinosasto. Uusia tuotteita tulee myyntiin päivittäin.
Tässä kirpputorissa riittää ihmeteltävää. Kirppis on nimensä mukaisesti suuri!
Tässä kirpputorissa riittää ihmeteltävää. Kirppis on nimensä mukaisesti suuri! 
Loviisan suurkirppiksellä on laaja tarjonta sisustusta.
Loviisan suurkirppiksellä on laaja tarjonta sisustusta.

9. Raikun kauppa

Mariankatu 20Tämä paikka sopii sinulle, joka koluat mielelläsi kaikki sekalaisimmatkin pinot tehdäksesi löytöjä. Raikun kaupassa on sisustustavaraa, astioita, huonekaluja ja vähän sitä sun tätä.

10. Loviisan ankkuri

Degerbynkatu 10Astioita haalivalle Loviisan ankkuri on nappivalinta. Kuppien ja kippojen lisäksi liikkeessä myydään myös vaatteita.

11. Antiikki kirppis

Kuningattarenkatu 2BVanhaa tavaraa myyvä kirpputori sopii kuin nakutettu idylliseen puutalomiljööseen. Vanhanajan tunnelmaa henkivä kodinomainen kirpputori on sympaattinen ilmestys. Myynnissä on kaikkea astioista mattoihin ja sisustusesineisiin.

Muut helmet

12. Dream Flower

Aleksanterinkatu 4Kukkakauppa  Dream Flower on kauniisti sisustettu liike Loviisan keskustassa. Pieni tila on tupaten täynnä toinen toistaan upeampia kukkia. Kukkateema jatkuu myös seinän hempeässä tapetissa.
Kukkakauppa Dream Flower valmistaa muun muassa upeita kransseja.
Kukkakauppa Dream Flower valmistaa muun muassa upeita kransseja. 

13. Mias

Aleksanterinkatu 4Mias on suloinen lastenvaatteita myyvä kauppa Loviisan ostoskadulla. Valikoimassa on myös naistenvaatteita, leluja, asusteita ja piensisustusta – sekä uutta että second handia.
Pientä ja suloista. Mias on kuvankaunis kauppa Loviisan Aleksanterinkadulla.
Pientä ja suloista. Mias on kuvankaunis kauppa Loviisan Aleksanterinkadulla. 
Lähde Kotiliesi.